Köpvillkor The Inner Circle Mastermind 2023

Tillgänglighet
The Inner Circle Mastermind med full access från köptillfället. Du har tillgång till kursen så länge du är medlem. Gruppcoachning via Workshops sker enligt schema. Träffarna spelas in och är endast tillgängliga för övriga kursdeltagare. Mastermind träffarna spelas ej in pga GDPR, du måste vara med live för att ta del av dem.

Pris och betalning (jan) 2023
Du bli medlem på två sätt.
Månadsbetalning a 2.800 kr ex moms
Helbetalning vid ett tillfälle 28.000 kr ex moms

Ångerrätt membership
Ingen ångerrätt på genomfört köp. Delbetalning räknas som ingått avtal och betalas ej tillbaka. Om en delbetalning ej kan göras från angivet betalkort efter 1 dragning så skickas påminnelse + länk till att uppdatera kortuppgifter ut. Om en dragning inte går igenom efter 3 försök så skickas faktura ut på resterande betalningar. 

Förbehåll och reservationer
Membershipen The Inner Circle Mastermind tillhandahåller kunskap och instruktioner men tar inte ansvar för implementeringen eller eventuella resultat eller brist på resultat som en följd av ett deltagande i kursen. Varje deltagare står helt ansvarig för sitt företagande oavsett råd eller annan kunskap som förmedlas i The Inner Circle Mastermind.

Material
Allt material som ingår i The Inner Circle är för personligt bruk. Det är ej tillåtet att dela inloggning eller material med någon annan.